Misyon-Vizyon

20.12.2012 938

MİSYONUMUZ

Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda , yaşam boyu öğrenme ilkesine dayanan,mesleki eğitimin temel bilgi ve becerilerini kazanmış,kendini geliştirebilen,toplum bilincine sahip kendine güvenen bireyler yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Öğrencilerimizin, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla geliştiren; yaratıcı, üretken, mesleğinin gerektirdiği bilgi, beceri ve iş disiplinine sahip bireylerin bulunduğu, Kocaeli' nin en kaliteli meslek lisesi olabilmek.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

* Çağın ihtiyaçlarını karşılayan nitelikli bir eğitim vermek için öğrenen bir örgüt olmayı ilke ediniriz.

*İşbirliği içinde yürütülen ekip çalışmalarının başarımızın anahtarı olduğuna inanırız.

*Öğrenci merkezli bir eğitim anlayışı benimser, öğrencilerimizin bireysel özelliklerini göz önünde bulundururuz.

*Akademik bilginin beceriye dönüşmesi için öğrenci odaklı sosyal, sportif ve sanatsal etkinliklere katılıma ve uygulamalı eğitime önem veririz.

* Öğretmen ve öğrencilerimizin 21. yy becerileri kazanmaları için her türlü eğitim ve proje faaliyetini önemseriz.

*Mesleki etik değerleri benimsemiş nitelikli meslek elemanı yetiştirmeyi ilke ediniriz.