2023 YILI İLK ETWİNNİNG PROJEMİZ

2023 YILI İLK ETWİNNİNG PROJEMİZ "I'M TRANSFORMED BY ART"

14.04.2023 162

14-04-202314-04-2023

AFİŞİMİZ                                                                                      LOGOMUZ

14-04-2023

I'M TRANSFORMED BY ART

Sürdürülebilir ve temiz bir gelecek için geri dönüşüm çok önemlidir. Ve sanat sadece entelektüel bir faaliyet değil, hayatın kendisidir. İşte tam da bu nedenle sanatsal geri dönüşüm ile farkındalık yaratmaya karar verdik. Geri dönüşüm malzemelerimizi seçiyor ve ünlü ressamların eserlerini boyamak için kullanıyoruz. Ayrıca özel eğitim öğrencilerimizi de bünyemize katıyoruz. Çünkü biz farklılıklarımızla bir bütünüz...

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Cennet Ünal ve İngilizce Öğretmeni Tuğba Çolak tarafından yürütülen, "Sanatla Dönüşüyorum" projesi ulusal ve uluslararası düzeyde hazırlanmıştır. Projenin hali hazırda beş yerli ve bir yabancı(Montenegro) ortağı bulunmaktadır.

Proje ortakları tanıtım videomuz: