Ben her yerde varım projesi faaliyetleri

Ahilik anlayışını temel kabul eden toplumsal değerlerle bütünleşmiş, meslekî ve teknik becerileri yüksek ve aynı zamanda etik perspektife sahip toplum fertleri meslekî eğitim yoluyla yetişmektedir.

Bu bağlamda toplumun her alanında Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretim gören  öğrencilerimizin varlığının daha çok hissedilmesi, sektör ile işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin herkes tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerin süreçte daha aktif rol almaları amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından ''Ben Her Yerde Varım" Projesi okullarda uygulamaya konulmuştur.

Okul proje ekibimizde yılık eylem planı hazırlayarak projeyi yürütmeye başlamıştır.

Proje kapsamında yapılan etkinlikler her ayın sonunda   okulumuz web sitesinde yayınlanacaktır. Projede her ay sonunda hazırlanan aylık bülten yayın linkleri aşağıda yer alacaktır.

04.04.2024 105

Mart ayı bülteni,