Eğitimde Oyun ve Kaçış Odaları Oryantasyon Uygulamaları Projesi

05.08.2020 500

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan farklı branşlardaki 10 öğretmenimiz ile birlikte kazanım temelli oyunlaştırmanın, oryantasyon sürecindeki öğrencilere nasıl uygulanabileceğinin araştırılması için projeye okul olarak dahil olduk. Bu Proje ile Eğitimde Kaçış Odası Uygulamaları incelenecek, oryantasyon sürecinde olan 9. Sınıf öğrencileri için kullanılabilecek bir Eğitimde Kaçış Odası Senaryosu oluşturulacak ve okulların açılması ile birlikte okullarımıza yeni başlayan öğrencilerimizde uygulama yapılacaktır. Süreç sonunda eğitimde oyunlaştırma ve kaçış odası uygulamamıza katılan öğretmen ve öğrencilerimize memnuniyet anketi yapılacak ve bir değerlendirme raporu oluşturulacaktır.