eTwinning Projemiz olan

27.08.2020 482

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan farklı branşlardaki 10 öğretmenimiz ile birlikte kazanım temelli oyunlaştırmanın, oryantasyon sürecindeki öğrencilere nasıl uygulanabileceğinin araştırılması yapılacaktır. Eğitimde Kaçış Odası Uygulamaları incelenecek, oryantasyon sürecinde olan 9. Sınıf öğrencileri için kullanılabilecek bir Eğitimde Kaçış Odası Senaryosu oluşturulacak ve okulların açılması ile birlikte okullarımıza yeni başlayan öğrencilerimizde uygulama yapılacaktır.

Eğitimde Oyun ve Oyunlaştırma kavramının öneminin anlayabilme, eğitimde Oyun ve Oyunlaştırmanın yaygınlaşmasını sağlayabilme, yeni nesil öğrenme metotları ve materyallerinin geliştirilmesine katkı sağlayabilme, öğrencilerin yeni okullarına adapte olmalarına yardımcı olabilme, okula karşı ön yargısı olan öğrencilerin bu ön yargılarını yıkabilme, öğrencilerin etkili grup çalışması yapabilmelerine olanak sağlama, oyun içi kazanımların hedef kazanımlara ulaşılabilirliğini ölçebilme, motivasyon ve güdülenme verilerini inceleyebilme, raporlandırma sonucunda eğitime sağlayacağı katkı için veri analizi yapabilme planlanmıştır.

Projemizin ilk yaygınlaştırma çalışmalarına okulumuzdan başladık.Seminer döneminde okulumuzdaki öğretmenlere proje hakkında bilgi verildi.Uzaktan eğitim sürecinde başlayan projemizin kaçış odası için hazırladığımız oyun seminer döneminde öğretmen arkadaşlara oynatıld27-08-2020ı.

27-08-202027-08-202027-08-202027-08-202027-08-202027-08-2020