26.05.2020 226

Körfez Belediyesi ile Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Koronovirüs konulu liseler arası kompozisyon yarışmasında okulumuz 11-A sınıfı öğrencilerinden Şevval Nur Yıldırım okulumuzu temsil etmiş ve ilçe ikincisi olmuştur. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Körfez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Zorlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda öğrencimizin evini ziyaret ederek bu anlamlı günde ödülünü öğrencimize vermiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

26-05-202026-05-202026-05-2020