Öğrencilerimizden sosyal sorumluluk projelerine tam destek

17.02.2020 204

Sene basinda Losev icin Okulumuzdan ve Camlitepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin gönüllü öğrencileri tarafından 100e yakin oyuncak hediye toplandı.Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı Öğrencilerinden  Elif Nur Çoban, Sevval Nur Yıldırım Nurselin Çiftciler'in organize ettiği bu hareket  Lösevdeki yoğunluktan dolayı randevu alınamadığından  Yahya Kaptan'da bulunan Kassel Şehri cocuk evleri sitesine yön değiştirmiştir. Cocuklarla görüşemedik. Hediyeleri sosyal hizmet gorevlilerine teslim ettik.

Elimizdeki hediyeleri goren cocuklar cok mutlu oldular. 1 ile 12 yas arasinda ki çocuklar kalabiliyorlar. Ayni zaman da bilgi aldik, Çocuk evlerinde kalan cocuklari, okulumuzda bolum tanitimlarina davet edebiliyor, sinema tiyatro, teknik gezi veya ormanya gibi gezilere goturme imkanlari olabiliyor. Dilekce yazarak basvuru yapilabiliyor. Otobusler kendileri tarafından  ayarlanıyor.

Ilgilenen kişiler  olursa kurum telefonundan ulasabilirler.