Öğrencimiz Dilimiz Zenginliktir Projesi

Öğrencimiz Dilimiz Zenginliktir Projesi "Safahat Sözlüğü" en iyi Cümle/Afiş yarışması ilçe 1. si

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi” ile okullarda söz varlığını zenginleştirme çalışmaları yapılması ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır. Proje kapsamında Aralık ayı takvimine göre yapılan liseler arası kategoride Safahat Sözlüğünden seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturulması yarışmasında öğrencimizin eseri ilçe birincisi seçildi.Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Neşet DEMİREZEN'İ tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

08.01.2024 58

08-01-2024