OKULUMUZA BÜYÜK ÖDÜL:2023-2024  ETWINNING OKULU OLDUK!

OKULUMUZA BÜYÜK ÖDÜL:2023-2024 ETWINNING OKULU OLDUK!

Okulumuz 2014 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2023-2024 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

 

2014 yılından beri aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip eden okulumuz eTwinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak "2023-2024 eTwinning okulu" olmaya hak kazanmıştır.

 

ETwinning School etiketi alarak okulumuzun edindiği rolleri sıralarsak, 

 

* eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

* eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

* eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

* eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

* eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

* eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

 

Bu zorlu süreçte okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp eTwinning okulu kriterlerini yerine getirerek bu değerli ödülü okulumuza kazandıran 

ve proje çalışmalarındaki üstün başarıları ile başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, başvuru sürecinde büyük pay sahibi olan Elif Avşar'a, Bilgin Avcı, Mithat Öztürk, Bünyamin Arı, Şerife Münevver Aydul, Sema Özgür Güven, Cengiz Aslan, Zekeriya Almaz, Tuğba Çolak, Dilek Altun, Cennet Ünal öğretmenlerimizin özverili çalışmalarına, okulumuz eTwinning ekibine ve projelerde görev alan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. Okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

04.05.2023 182

04-05-2023