SIFIR ATIK - GERİ DÖNÜŞÜM SEMİNERİ

06.12.2021 442

MİLANGAZ HACER DEMİRÖREN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

'' Atıklar çöpe değil geri dönüşüme gönderilmeli''

Körfez Belediyesi Çevre Teknikeri Ufuk Salih Kaya tarafından Milangaz Hacer Demirören MTAL öğrencilerine sıfır atık ve geri dönüşüm üzerine seminer düzenlenmiştir. Bu seminer sonrasında okulumuzda Körfez Belediyesi ile birlikte Elektronik atık , atık pil ve atık yağ , plastik kapak  kampanyası başlatılmıştır. Bu kampanya ile amacımız doğaya,canlılara zarar veren bu atıkları geri dönüşüme kazandırmak ve plastik  kapak ile engelli bireylere elektrikli sandalye alınmasına katkıda bulunarak farkındalık yaratmaktır. Yaptığımız bu çalışmaların  Körfezde ve çevre ilçelerde bulunan okullarda da yaygınlaştırılmasını planlıyoruz. Çünkü okul olarak Erasmus projemiz  '' Let's Make Our World Cool Again '' ile Küresel ısınma ve geri dönüşüme önem veriyoruz.

Hadi hep birlikte  '' GERİ DÖNÜŞÜMLE GELECEĞİMİZİ AYDINLATALIM '' diyelim.

06-12-202106-12-202106-12-202106-12-202106-12-2021