Ulusal Ajans Avrupa Birliği Komisyonu'ndan Bir Güzel Haber Daha!!!!!!

20.08.2020 344

2020 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında Başkanlığımıza sunulan proje tekliflerinin değerlendirilme süreci tamamlanmıştır.

Tc Ulusal Ajansa sunulan 1202 adet proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, Başkanlığımızca kabul edilen 82 projeden bir tanesi de okulumuzun 2020-1-TR01-KA229-093151_1 Nolu "Haydi Dünyamızı Tekrar Serinletelim" adlı projesidir. Okulumuzun koordinatör okul olarak yer aldığı projemizde ortaklarımız Yunanistan, Romanya, İtalya, Fransa ve İspanyadır.