“ÇEVRE BERATI” ÖDÜLÜ ALDIK

Sıfır Atık En iyi uygulama yapan okul kapsamında yarışma birincisi olduk. Okulumuz Milangaz Hacer Demirören MTAL olarak “Çevre Beratı” ödülü almaya hak kazanmıştır. İlimizde bu beratı alan ilk ve tek, ülke genelinde ise berat alan 81 okul arasında olmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

15.04.2024 44

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2017 yılında sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde, oluşan atıkları kontrol altına almak ve gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına başlatılan sn. Emine Erdoğan hanımın himayesindeki "Sıfır Atık Projesi" uygulayan en iyi okul yarışması bu yıl ilk kez düzenlenmiştir.

Okulumuzda bu yıl ve önceki yıllarda  çevre duyarlılığı ve Sıfır Atık projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili sunduğumuz uygulamalarımız Milli Eğitim Bakanlığınca örnek uygulama olarak seçilmiştir.

"Çöp bizim çöpümüz olmasa da çevre bizim çevremiz."

Videoyu izlemek için alttaki linke tıklayınız...

meb_iys_dosyalar/41/06/378333/dosyalar/2024_04/15154631_sifiratikuygulamalari.mp4