E TWİNNİG SCHOOL'S BAŞVURUMUZU TAMAMLADIK

2022 - 2023 eğitim öğretim yılı eTwinning Okul başvurumuz tamamlanmıştır.

Okulumuzda eTwinning projelerindeki emeklerinden dolayı, eTwinning kulübü görevlisi öğretmenimiz ve eTwinninge gönül vererek hem  ulusal hemde Avrupa eTwinning kalite etiketi alan öğretmenimiz Şerife Münevver Aydul'a ve Mdr. Yrd.mız Elif Avşar'a , başvuru sürecindeki katkılarından dolayı Mdr. Yrd. mız Mithat Öztürk 'e teşekkür ediyoruz.

* * eTwinning Okulu nedir?

Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler ve eTwinning Okulu Etiketlerini tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilirler.

Aşağıdaki alanlarda lider olarak tanınırlar:

- Dijital uygulamalar

- e-Güvenlik uygulamaları

- Pedagojiye Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar

- Personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi

- Personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi.

Milangaz Hacer Demirören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak ilk kez eTwinning School başvurusunda bulunduk. İyi sonuçlar almak dileğiyle...

03.02.2023 121

03-02-2023