e Twinning Küresel Isınma Farkındalığı Projesi Değerlendirme Toplantısı

23.06.2020 265

2019-2020 eğitim öğretim yılı Biyoloji Öğretmeni Şerife Münevver AYDUL başkanlığında yürütülen e Twinning Küresel Isınma Farkındalığı Projemizin Değerlendirme Toplantısı Zoom Programı üzerinden yapılmıştır. Proje yürütücüsü Öğretmenimiz Şerife Münevver AYDUL yıl boyunca yapılan tüm faaliyetleri gösteren sunumu gerçekleştirmiştir. Projedeki faaliyetler pandemi süreci nedeniyle değişikliğe uğramıştır. Uzaktan toplantılarla öğrencilerimizle irtibat halinde olup faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Yapılan toplantıya Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hüseyin ÇINAR,Özel Büro ve Körfez İlçe Milli Eğitim Proje Sorumlusu Sefa Karakış ,Müdürümüz Ömer Gökdemir, Okul Müdür Yardımcısı Elif AVŞAR, okul öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve projede ortak olan okulların öğretmen ve öğrencileri katılım sağlamışlardır.

Toplantı videosu için tıklayınız..