EVYAPPORT'U GEZDİK

Okulumuz Ulaştırma Hizmetleri alanı öğretmenlerimiz tarafından organize edilen teknik gezi ile öğrencilerimiz, körfez bölgesinin en fazla yük elleçlenen limanı EVYAPPORT'u ziyaret etti. İskele boyutları, uygun su çekimi, demiryolu bağlantısı ve Yeşil Liman olma özelliği ile Marmara Bölgesinin gözde limanı EVYAPPORT'ta  öncelikle limanın elleçleme ekipmanları, depolama sahaları, CFS alanlarını da içeren bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ardından öğrencilerimize liman sahası gezdirilerek limanın mevcut durumu ve gelecekteki projeleri anlatıldı.  Liman çalışanlarının "gelecekteki potansiyel çalışanlarımız" olarak sıcak bir ev sahipliği yaptığı teknik gezi sonucunda öğrencilerimiz limanın faaliyetlerini yerinde gözlemleme şansı buldular ve okulda aldıkları teorik eğitimi uygulama alanı ile birleştirerek değerlendirdiler.

28.12.2022 160

28-12-202228-12-202228-12-202228-12-2022