MİLANGAZ GENÇLERİ SATRANÇ TURNUVASI’NIN BİRİNCİ TURUNU TAMAMLADI

22.03.2023 83

22-03-2023

Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar dileriz

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Satranç İl Temsilciliği, Kocaeli Okul Sporları İl Organizasyon Tertip Komitesi ve Kocaeli il Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 21-24 Mart tarihleri arasında yedi tur yapılacak olan Okullar Arası Mahallî Kocaeli Minikler- Küçükler- Yıldızlar- Gençler Satranç Turnuvası’nın birinci turu , İl Müdürümüz Ömer AKMANŞEN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık UYSAL, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan YAVAŞER ve il protokolünün katılımıyla İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce öngörülen ve ilan edilen hükümler ve branş talimatı ile FIDE Satranç Kuralları doğrultusunda kategorilerinde ilk dört dereceyi elde eden takımlara kupa ve başarı belgesi, sporcularına madalya ve başarı belgesi verilecektir.